Avinstallere en Mac OS Fiery Driver

Mac OS Fiery Driver kan avinstalleres med Fiery Software Uninstaller-verktøyet.

Fiery Software Uninstaller-verktøyet må være installert på Mac OS-klientdatamaskinen.
  1. Åpne mappen Programmer og dobbeltklikk på Fiery Software Uninstaller-ikonet.
  2. Klikk på fanen Skrivere hvis denne ikke allerede er valgt.
  3. Velg en skriver fra listen Installerte skrivere.
  4. Gjør ett av følgende:
    • Klikk på Fjern skriver og driver for å fjerne skriveren sammen med dens skriverdriverfiler.

Hvis du ønsker å fjerne skriveren og de tilknyttede skriverdriverfilene, kan du bare velge én skriver om gangen.

• Klikk på Fjern skriver for kun å fjerne skriveren fra listen Installerte skrivere, men la skriverdriverfilene fortsatt være installerte.

Verktøyet kan kun fjerne skrivere som på nåværende tidspunkt ikke er i bruk eller åpne i Dock.

Merk: Hvis mer enn én skriver bruker samme skriverdriverfil, vil alle skriverne som bruker den skriverdriveren, bli fjernet hvis den slettes.
  5. Skriv inn passordet for Mac OS-datamaskinen i dialogboksen og klikk på OK for å bekrefte at du vil slette skriveren.
  6. Klikk på Drivere-fanen for å vise installerte skriverdrivere.
  7. Lukk dialogboksen Fiery Software Uninstaller.