Avinstallere MAC OS-skriverdrivere

Du kan bruke Fiery Software Uninstaller fra Terminal-programmet for å fjerne Fiery-skriveren og tilhørende skriverdriver på Mac OS X v10.7 og nyere, ved å bruke kommandolinjefunksjoner.

Under avinstalleringsprosessen vil ikke Fiery Software Uninstaller be om bekreftelse fra brukeren, som å be om at åpne programmer lukkes eller spørre om innstilinger skal beholdes.

Hvis et program kjører, blir det lukket, og avinstalleringen vil fortsette uten noen bekreftelse fra brukeren.

1. Åpne Terminal-programmet.
  2. Skriv sudo FSU -s CurrentUserName Flag

Der CurrentUserName kan oppgis som \”$USER\” eller “whoami”. Det brukes til å hente plasseringen av den brukerspesifikke Library/Preferences-mappen.

Der FSU er /Fiery Software Uninstaller.app/Contents/MacOS/Fiery Software Uninstaller.

[flags] kan være hvilke som helst av følgende:

- rmAll Fjerner alle Fiery-programmer, -skrivere og -drivere.
    - rmApps Fjerner alle Fiery-programmer.
    -rmPrints Fjerner alle skrivere.
    -rmDrivs Fjerner alle Fiery-drivere.
    -a “App1, App2” Fjerner angitte programmer. Programnavn må skilles med komma, og hele listen må omsluttes av anførselstegn, “ “.
    -arp "App1, App2" Fjerner angitte programmer, men beholder programmenes innstillingsfiler. For eksempel for "Fiery Command WorkStation".
    -p “Printer1, Printer2” Fjerner angitte skrivere. Skrivernavn må skilles med komma, og hele listen må omsluttes av anførselstegn, “ “.
    -d “Driver1, Driver2” Fjerner angitte drivere. Drivernavn må skilles med komma, og hele listen må omsluttes av anførselstegn, “ “.
    -getAllInstalledProducts Henter en liste over alle installerte produkter.
    -getInstalledDrivers Henter en liste over alle installerte Fiery-drivere.
    -getInstalledPrinters Henter en liste over alle installerte Fiery-skrivere.

Følgende er eksempler på fjerning av en Fiery-skriverdriver med kommandolinjefunksjoner i Fiery Software Uninstaller.

sudo FSU -s “$USER” - rmAll
sudo FSU -s “$USER” -rmApps
sudo FSU -s “$USER” -rmPrints
sudo FSU -s “$USER” -rmDrivs
sudo FSU -s “$USER” -getAllInstalledProducts
sudo FSU -s “$USER” -getInstalledDrivers
sudo FSU -s “$USER” -getInstalledPrinters
sudo FSU -s “$USER” -a “Command WorkStation 5, HotFolders”
sudo FSU -s “$USER” -p “10.210.12.24 , 10.210.34.45”
sudo FSU -s “$USER” -d “Driver1, Driver2”