Slette eller endre navn på en forhåndsinnstilling i Fiery Driver

Du kan slette eller endre navn på en forhåndsinnstilling med funksjonen Administrer lokale forhåndsinnstillinger i Fiery Driver.

Merk: For å kunne slette en forhåndsinnstilling må forhåndsinnstillingen være ubrukt.
  1. Åpne dialogboksen Alle egenskaper. (Se Åpne dialogboksen Alle egenskaper i Fiery-funksjoner.)
  2. Velg Administrer lokale forhåndsinnstillinger fra listen Forhåndsinnstillinger.
  3. Velg forhåndsinnstillingen og gjør én av følgende:
    • For å slette en forhåndsinnstilling klikker du på Slette.

• For å endre navn på en forhåndsinnstilling klikker du på Endre navn, skriver inn et beskrivende navn for forhåndsinnstillingen og klikker så på Lagre.