Redigere en forhåndsinnstilling i Fiery Driver

En forhåndsinnstilling inkluderer de fleste utskriftsalternativer som du angir i Fiery-funksjonsvinduet Alle egenskaper. Hvis du overstyrer en innstilling i vinduet Utskriftsinnstillinger etter at du har valgt en forhåndsinnstilling, tømmes Forhåndsinnstillinger-feltet.

1. Åpne dialogboksen Alle egenskaper. (Se Åpne dialogboksen Alle egenskaper i Fiery-funksjoner.)
  2. Fra Forhåndsinnstillinger-listen velger du forhåndsinnstillingen du vil redigere, og endrer utskriftsinnstillingene.
  3. Velg Lagre forhåndsinnstilling fra Forhåndsinnstillinger-listen.
  4. Skriv inn samme forhåndsinnstillingsnavn og klikk på Lagre.