Bruke en forhåndsinnstilling til å skrive ut en jobb i Fiery Driver

Dialogboksen Alle egenskaper i Fiery-funksjoner viser hvilke, hvis noen, forhåndsinnstillinger som er tilgjengelig for alle utskriftsjobber.

Hvis du angir en Lokal forhåndsinnstilling eller Forhåndsinnstilling for server for en jobb, blir forhåndsinnstillingene en del av jobben og blir værende med jobben helt til du endrer dem.

Enkelte programmer, som for eksempel Text Editor, stiller innstillingene tilbake til standardverdiene når du skriver ut en jobb og åpner Fiery Driver-vinduet igjen.

Merk: Forhåndsinnstillingsfunksjonen som vises i programmets dialogboks Skriv ut (i Mac OS), bruker den samme forhåndsinnstillingen helt til du endrer den, uavhengig av programmet.
Merk: Du kan ikke dele forhåndsinnstillinger mellom ulike Fiery-servere.
  1. Åpne dialogboksen Alle egenskaper. (Se Åpne dialogboksen Alle egenskaper i Fiery-funksjoner.)
  2. Velg en forhåndsinnstilling fra listen Forhåndsinnstillinger.
    Merk: Når du bruker en Lokal forhåndsinnstilling på en jobb, blir den en del av jobben, men navnet til forhåndsinnstillingen blir ikke beholdt. Når Forhåndsinnstillingen for server brukes på en jobb, blir den en del av jobben, og også navnet til Forhåndsinnstillingen for server som brukes.