Slet eller omdøb en forindstilling i Fiery Driver

Du kan slette eller omdøbe forindstilling med funktionen Administrer lokale forindstillinger i Fiery Driver.

Bemærk: For at slette en forindstillinger, må den ikke være i brug.
  1. Åbn dialogboksen Alle egenskaber. (Se Åbn dialogboksen Alle egenskaber i Fiery-funktioner.)
  2. Vælg Administrer lokale forindstillinger på listen Forindstillinger.
  3. Vælg forindstillingen, og gør et af følgende:
    • Klik på Slet for at slette en forindstilling.

• Klik på Omdøb for at omdøbe en forindstilling, skriv et beskrivende navn for den, og klik derefter på Gem.