Pikatoiminnot-näkymän mukauttaminen Fiery-toiminnoissa

Pikatoiminnot-näkymä on Fiery-toiminnoissa oleva alue, jota voidaan mukauttaa lisäämällä siihen usein käytettyjä tulostusasetuksia. Tämä säästää aikaa, sillä muita tulostusasetusten symboleita ei tarvitse avata, jos haluat vain valita Pikatoiminnot-näkymään lisäämiäsi asetuksia.

Kun jokin tulostusasetus sijoitetaan Pikatoiminnot-näkymään, se on yhä näkyvissä myös alkuperäisen tulostusasetussymbolin alla. Voit määrittää asetuksen kummasta tahansa paikasta.

Pikatoiminnot eivät tue sellaisia tulostusasetuksia, kuten Perusasetukset ja Asiantuntija-asetukset Väri-välilehdellä tai Sekatulostusmateriaali Materiaali-välilehdellä, jotka avautuvat uudessa ikkunassa, kun ne valitaan.

Kaikki Pikatoiminnot-osion tulostusasetukset ovat tulostinohjaimen Työn ominaisuuksien ulkopuolella. Jos ne valitaan, ne ohittavat kaikki aiemmin valitut esiasetukset. Jos otat esiasetuksen käyttöön ja olet muuttanut jotakin asetusta Pikatoiminnot-osiossa (kopioita lukuun ottamatta), esiasetuksen nimi palautuu tyhjäksi.

1. Valitse sovelluksessa Tiedosto > Tulosta ja valitse tulostimeksi Fiery Server.
  2. Valitse avattavasta luettelosta Fiery-toiminnot.
  3. Valitsemalla Mukauta voit määrittää Pikatoiminnot-osiossa näkyviä vaihtoehtoja.
  4. Lisää tai poista pikavalinta valitsemalla yksi niistä ja siirtämällä se Käytettävissä olevat pikanäppäimet -luettelosta Nykyiset pikanäppäimet -luetteloon tai poistamalla se siitä.
    Huomautus: Pikatoiminnot-näkymä ei voi olla tyhjä. Jos poistat kaikki asetukset Pikatoiminnoista, oletusasetukset palautetaan käyttöön.
  5. Tallenna muutokset osoittamalla OK.
    Huomautus: Kaksisuuntaisen tiedonsiirron Configure-painike ei näy Mac OS X v10.7:n tai myöhemmissä tulostinohjaimissa.