Fiery Driver Mac OS -käyttöjärjestelmälle

Näytä tai piilota navigointiEdellinen aiheSeuraava aiheJaaTulostaPDF

Tulostimen tilan tarkistus Kaksisuuntaisen tiedonsiirron avulla

Kun Kaksisuuntainen tiedonsiirto on otettu käyttöön, se voi noutaa tulostimen tilan ja ColorWise-asetukset Fiery Server -palvelimesta ja näyttää ne Fiery Driver issa.

Seuraavien ehtojen on täytyttävä:

• Kelvolliseen Fiery Server -palvelimeen on yhteys verkon kautta.

• Fiery Server -palvelimen on tuettava ColorWise-asetuksia.

• Tulostimen tila sisältää nykyiset paperi- ja väriainemäärät.

Huomautus: Voit käyttää Väriasetukset in Command WorkStation apuohjelman Väriasetukset -toimintoa ColorWise-asetusten asettamiseen Fiery Server -palvelimessa.

Tietoja ColorWise-tulostusasetuksista on käyttäjän oppaisiin kuuluvassa Väritulostus-asiakirjassa.

1. Valitse sovelluksessa Tiedosto > Tulosta ja valitse tulostimeksi Fiery Server.
  2. Valitse avattavasta luettelosta Fiery-toiminnot ja valitse sitten Kaksisuuntainen tiedonsiirto.
  3. Tee jokin seuraavista:
    • Mac OS X v10.11 ja v10.10: Fiery Server -palvelimen IP-osoite tai DNS-nimi tulee automaattisesti näkyviin Kirjoittimen osoite -kenttään eikä sitä voi muokata.
    • Mac OS X v10.9, v10.8 ja v10.7: Kirjoita Fiery Server -palvelimen IP-osoite tai DNS-nimi Kirjoittimen osoite -kenttään.
  4. Valitse Täydet ominaisuudet.
  5. Valitse Kirjoitin-kuvake, jos haluat seurata tulostimen tilaa.
  6. Mac OS X v10.9, v10.8 ja v10.7: Jos haluat päivittää tulostimen tilan Kirjoitin-ikkunassa, valitse Päivitä.
    • Paperi - näyttää paperikoon sekä paperilokeron nimen ja jäljellä olevan paperin määrän prosenttiosuutena.

• Väriaine - näyttää, kuinka monta prosenttia väriaineesta on jäljellä. Prosenttiosuus on karkea arvio, joka ei välttämättä vastaa jäljellä olevan väriaineen todellista määrää.