Työpöytäkirjoittimen käyttö vedä ja pudota -tulostukseen

Työpöytäkirjoitin voi luoda Fiery Server -kuvakkeen työpöydällesi. Voit tulostaa tiedoston Fiery Server -palvelimen kautta vetämällä kuvakkeen tulostimen päälle.

1. Valitse omenavalikosta > Järjestelmäasetukset ja tee jokin seuraavista:
    • Jos käytössä on Mac OS X v10.11, v10.10 tai v10.9, valitse Kirjoittimet ja skannerit.
    • Jos käytössä on Mac OS X v10.8 tai v10.7, valitse Tulosta ja skannaa.
  2. Vedä Fiery Server tulostinluettelosta työpöydälle.