Brug desktopprinteren til udskrivning med træk og slip (valgfri)

Desktopprinteren kan oprette et ikon for Fiery Server på skrivebordet. Du kan udskrive en fil til Fiery Server ved at trække filen til ikonet.

1. Vælg menuen Apple > Systemindstillinger, og gør et af følgende:
    • I Mac OS X v10.11, v10.10 og v10.9 skal du klikke på Printere og scannere.
    • I Mac OS X v10.8 og v10.7 skal du klikke på Udskriv og scan.
  2. Træk en Fiery Server fra listen over printere til skrivebordet.