Fiery Driver-grupper

Utskriftsalternativen i Fiery Driver grupperas i kategorier så att de är lätta att komma åt. Varje grupp eller flik innehåller utskriftsalternativ som liknar eller kompletterar varandra.

• Snabb åtkomst – Samma utskriftsalternativ som i de andra grupperna med jobbegenskaper. Den här går att anpassa så att alla utskriftsalternativ för jobbåsidosättande går att lägga till eller ta bort från vyn. Med Snabb åtkomst kan du snabbt hitta utskriftsalternativ utan att behöva bläddra igenom alla flikar med jobbegenskaper.

• Jobbinfo – All information om jobbet, inklusive användarinformation som kan krävas för användarverifiering, egenskaper för säker utskrift, jobbhantering och dokumentserver.

• Media – Attribut och papperskällor för utskrift och infogning.

• Layout – Definierar utskriftsjobbets utskjutning och broschyrprocessen för media/ark, förutom placering som kompenserar för efterbehandlingsalternativ, till exempel Fackjustering.

• Färg – Färginställningar och grafikfunktioner (om aktiverade). Den här fliken visas inte när du ansluter till en svartvit skrivare.

• Bild – Alla inställningar för Bildkvalitet som stöds av ansluten Fiery Server och skrivare.

• Efterbehandlare – Utskriftsalternativ som enbart relaterar till efterbehandlingsutrustning på skrivaren, samt bildförskjutning för att kompensera för efterbehandlingsalternativ. De här alternativen åsidosätter inställningar i Skrivarinställningar i Fiery Server, men kan ändras via Command WorkStation.

• Variabel datautskrift (VDP) – Alla inställningar för variabel datautskrift (VDP), till exempel FreeForm och avancerade VDP-inställningar.

• Stämpling – Alla stämplingsalternativ som lägger till eller döljer/tar bort en bild på jobbet. Detta inkluderar även egenskaper för vattenstämpel som anger var vattenstämpeln ska placeras och hur den ska se ut.

Obs: Inte alla Fiery Servers har stöd för fliken Stämpling.
  • Skrivare – Information om skrivarens status som innefattar aktuella pappers- och tonernivåer.

Obs: Dubbelriktad kommunikation måste vara aktiverad för skrivaren.