Skriva ut duplex-jobb (dubbelsidiga)

Du kan skriva ut ett enkelsidigt jobb som ett duplex-jobb (dubbelsidigt) genom att ange dubbelsidiga inställningar som bestämmer hur de utskrivna bilderna orienteras.

Obs: De inställningar för dubbelsidig utskrift som visas varierar beroende på skrivaren.

Om dokumentet har ett udda antal sidor infogar det här alternativet en tom sida i slutet av jobbet.

1. Välj Arkiv > Skriv ut i programmet och välj sedan Fiery Server som skrivare.
  2. Öppna dialogrutan Alla egenskaper. (Se Öppna dialogrutan Alla egenskaper i Fiery-funktioner.)
  3. Klicka på ikonen Layout.
  4. Välj en av följande duplex-inställningar:
    • Skriver ut bildens överkant på sidan 1 på samma sidkant som bildens överkant på sidan 2.

Stående Liggande
    • Skriver ut bildens överkant på sidan 1 på motsatt sidkant som bildens överkant på sidan 2.

Stående Liggande