Använda skrivbordsskrivaren för att skriva ut med dra och släpp (tillval)

Skrivbordsskrivaren kan skapa en Fiery Server-ikon på skrivbordet. Du kan skriva ut en fil till Fiery Server genom att dra filen till skrivarikonen.

1. Välj Apple-menyn > Systeminställningar och gör något av följande:
    • För Mac OS X v10.9 klickar du på Skrivare och skanner.
    • För Mac OS X v10.7 och v10.8 klickar du på Skriva ut och skanna.
    • För Mac OS X v10.6 klickar du på Skrivare och fax.
  2. Dra en Fiery Server från listan över skrivare till skrivbordet.