Fiery Essential Driver för Windows

Ange inloggningsinformation

Om Fiery-servern kräver användarverifiering för utskrift, måste du ange ditt användarnamn och lösenord när du ska skriva ut med skrivardrivrutinen.

Obs: Inloggningen kan vara din nätverksdomän\användarnamn eller ett lokalt användarnamn. Kontakta din systemadministratör för besked om systemkraven.
  1. Öppna fliken Fiery Essential Driver. (Se Öppna fliken Fiery Essential Driver..)
  2. Klicka på ikonen Användarautentisering.
  3. Avmarkera kryssrutan Jag är gäst på fliken Användarautentisering.

Om du inte har någon Windows-inloggning markerar du kryssrutan.

Obs: Fiery-servern måste vara konfigurerad för att tillåta gästutskrift.
  4. Gör något av följande:
    • Markera kryssrutan Använd Windows-inloggning för att skicka in ditt användarnamn och lösenord för Windows.

• Skriv ditt användarnamn och lösenord i fälten.

Obs: Kryssrutan Använd Windows-inloggning kanske inte visas, beroende på vilken typ av användarautentisering som konfigurerats på datorn.
  5. Klicka på Autentisera för att bekräfta att Fiery-servern känner igen ditt användarnamn, lösenord och privilegier.
    Obs: Autentisering fungerar bara om Två-vägs kommunikation är aktiverat.
  6. Ange ytterligare autentiseringsinformation på fliken till höger om fliken Användarautentisering.
  7. Välj önskade utskriftsinställningar och skriv sedan ut dokumentet.