Forhåndsinnstillinger i Fiery Essential Driver

En forhåndsinnstilling er en samling utskriftsinnstillinger i Fiery Essential Driver som du når som helst kan få tilgang på.

Du kan velge en forhåndsinnstilling for jobb fra Forhåndsinnstillinger-kategorien, eller du kan opprette en ny forhåndsinnstilling basert på gjeldende alternativer som er angitt i Fiery Essential Driver . Alle egenskaper viser de opprinnelige standardinnstillingene. Du kan redigere og lagre en forhåndsinnstilling for å opprette en egendefinert forhåndsinnstilling.

Det finnes to typer forhåndsinnstillinger for jobber:

• Forhåndsinnstillinger fra fabrikken er tilgjengelige som standard i Fiery Essential Driver.

Forhåndsinnstillinger fra fabrikken kan redigeres og lagres som egendefinerte forhåndsinnstillinger. Du kan imidlertid ikke endre en forhåndsinnstilling fra fabrikken. Hvis du vil ha mer informasjon om tilgjengelige forhåndsinnstillinger fra fabrikken, kan du se Fiery Essential Driver-forhåndsinnstillinger .

• Egendefinerte forhåndsinnstillinger – Forhåndsinnstillinger du kan tilpasse og legge til i listen over forhåndsinnstillinger i Fiery Essential Driver .

Egendefinerte forhåndsinnstillinger kan opprettes fra eksisterende forhåndsinnstillinger fra fabrikken. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du oppretter egendefinerte forhåndsinnstillinger, kan du se Opprette en forhåndsinnstilling i Fiery Essential Driver .