Bruk Fiery Essential Driver til å angi alternativer som er installert på skriveren

For å bruke utskriftsalternativene for skriveren og Fiery-serveren på riktig måte, må du konfigurere Fiery-serveren fra datamaskinen din for alternativene som er installert på skriveren.

Toveiskommunikasjon, når den er slått på, overstyrer eventuelle manuelle innstillinger du har gjort for de installerbare alternativene. Toveiskommunikasjon gjør det også mulig for Fiery Essential Driver å spørre skriveren og hente alternativene som er installert. De installerte alternativene er oppført i listen Installerte alternativer, og Fiery Essential Driver-innstillingene aktiveres avhengig av disse alternativene.

Når du konfigurerer installerbare alternativer manuelt, må du samsvare med den faktiske konfigurasjonen av skriveren. Hvis ikke, kan det hende at utskriftsalternativene som vises i Fiery Essential Driver ikke samsvarer med utskriftsalternativene som faktisk er tilgjengelige.

Du kan også gå tilbake til alternativenes standardverdier.