Fiery Essential Driver-kategori

Kategorien fungerer som kontrollsenter for alle utskriftsfunksjoner som brukes ofte.

Fiery Essential Driver-kategorien inneholder alle forhåndsinnstillingene som er spesifikke for skriveren. Hvis du velger en forhåndsinnstilling fra fabrikken, skrives jobben ut i henhold til innstillingene som ble angitt under installasjonen eller skriverens standardinnstillinger.

Merk: Du kan også få tilgang til og angi noen Fiery Essential Driver-kategorialternativer fra et program, og programinnstillingene kan overstyre innstillinger som er gjort fra Utskriftsinnstillinger.

I tillegg kan noen verktøy, for eksempel Command WorkStation , overstyre noen utskriftsinnstillinger for en jobb. (Se Fiery Command WorkStation Help.)