Bruk vannmerker i Fiery Essential Driver

Vannmerkefunksjonen i Fiery Essential Driver lar deg skrive ut tekst (uavhengig av den som leveres av utskriftsprogrammet) over den første siden eller på hver side i et dokument.

Du kan definere, lagre og bruke vannmerkedefinisjonene for alle Fiery-server-skrivere og alle dokumenter. Du kan også angi vannmerkeinnstillinger når du skriver ut et dokument.

Merk: Ikke alle programmer støtter vannmerkeutskrift. Ikke alle skifttyper, for eksempel visse japanske og kinesiske skrifttyper, skrives ut med vannmerker.