Angi påloggingsinformasjon

Hvis Fiery-serveren krever brukergodkjenning for utskrift, må du skrive inn brukernavn og passord når du bruker til å skrive ut.

Merk: Påloggingen kan være nettverksdomenet\brukernavnet eller et lokalt brukernavn. Kontakt systemansvarlig for å få informasjon om systemets krav.
  1. Åpne kategorien Fiery Essential Driver. (Se Åpne kategorien Fiery Essential Driver.)
  2. Klikk på Brukergodkjenning-ikonet.
  3. Fjern merket for Jeg er gjest i kategorien Brukergodkjenning.

Hvis du ikke har en Windows-pålogging, huker du av avhukningsboksen.

Merk: Fiery-serveren må konfigureres for å tillate gjesteutskrift.
  4. Gjør ett av følgende:
    • Merk av for Bruk Windows-pålogging til å sende inn Windows-brukernavnet og -passordet.

• Skriv inn brukernavn og passord i feltene.

Merk: Det kan hende at avmerkingsboksen Bruk Windows-pålogging ikke vises, avhengig av hvilken type brukergodkjenning som er konfigurert på datamaskinen.
  5. Klikk på Autentiser for å bekrefte at Fiery-serveren gjenkjenner brukernavn, passord og rettigheter.
    Merk: Validering fungerer bare hvis Toveis kommunikasjon er aktivert.
  6. Angi flere godkjenningsdetaljer i kategorien til høyre for kategorien Brukergodkjenning.
  7. Angi utskriftsinnstillingene etter behov, og skriv deretter ut dokumentet.