Fiery Essential Driver voor Windows

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Voorkeuzen in Fiery Essential Driver

Een voorkeuze is een verzameling afdrukinstellingen in de Fiery Essential Driver die u op elk moment kunt openen.

U kunt een taakvoorkeuze selecteren op het tabblad Voorkeuzen of een nieuwe voorkeuze maken op basis van de huidige opties die zijn ingesteld in Fiery Essential Driver. Bij alle eigenschappen worden de oorspronkelijke standaardinstellingen weergegeven. U kunt een voorkeuze bewerken en opslaan om een aangepaste voorkeuze te maken.

Er zijn twee soorten taakvoorkeuzen:

• Fabrieksvoorkeuzen: standaard beschikbare voorkeuzen in de Fiery Essential Driver.

U kunt fabrieksvoorkeuzen bewerken en opslaan als een aangepaste voorkeuze. U kunt een fabrieksvoorkeuze echter niet wijzigen. Raadpleeg Fiery Essential Driver-voorkeuzen voor meer informatie over de beschikbare fabrieksvoorkeuzen.

• Aangepaste voorkeuzen: voorkeuzen die u kunt aanpassen en toevoegen aan de lijst met voorkeuzen in de Fiery Essential Driver.

Aangepaste voorkeuzen kunnen worden gemaakt op basis van bestaande fabrieksvoorkeuzen. Raadpleeg Een voorkeuze maken in Fiery Essential Driver voor meer informatie over het maken van aangepaste voorkeuzen.