Fiery Essential Driver voor Windows

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Voorkeuren voor Fiery Essential Driver wijzigen

U kunt de instellingen wijzigen die worden weergegeven in Fiery Essential Driver.

1. Klik op het tabblad Voorkeuren.
  2. Selecteer Productie-instellingen.
  3. Klik op OK. Het venster Afdrukvoorkeuren wordt gesloten.
  4. Open het tabblad Fiery Essential Driver. (Raadpleeg Open het tabblad Fiery Essential Driver.)
Wanneer het venster Afdrukvoorkeuren opnieuw wordt geopend, wordt de geselecteerde instelling van uw printerstuurprogramma weergegeven.