Fiery Essential Driver voor Windows

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Fiery Essential Driver-tabblad

Op het tabblad kunt u alle veelgebruikte afdrukfuncties beheren.

Het tabblad Fiery Essential Driver bevat alle voorkeuzen die specifiek zijn voor de printer. Als u een fabrieksvoorkeuze kiest, wordt de taak afgedrukt met de instellingen die zijn ingevoerd tijdens de installatie of met de standaardinstellingen van de printer.

Opmerking: Bepaalde opties in het tabblad Fiery Essential Driver kunt u ook openen en instellen vanuit een toepassing, waarbij de instellingen van de toepassing de instellingen die zijn bepaald via Afdrukvoorkeuren mogelijk overschrijven.

Bovendien kunnen bepaalde hulpprogramma's, zoals Command WorkStation, bepaalde afdrukinstellingen voor een taak overschrijven. (Zie Help van Fiery Command WorkStation.)