Fiery Essential Driver Windowsille

Näytä tai piilota navigointiEdellinen aiheSeuraava aiheJaaTulostaPDF

Fiery Essential Driver -esiasetukset

Esiasetus ovat kokoelma valmiita Fiery Essential Driver -tulostusasetuksia, joita voi ottaa käyttöön myöhemmin.

Voit valita työlle esiasetuksen Esiasetukset-välilehdeltä tai luoda uuden esiasetuksen nykyisten Fiery Essential Driver -asetusten pohjalta. Kaikissa ominaisuuksissa näkyy niiden oletusasetus. Voit muokata esiasetusta ja tallentaa sen mukautettuna esiasetuksena.

Työn esiasetuksia on kahta tyyppiä:

• Tehdasasetukset – Tehdasasetukset ovat oletusarvoisesti käytettävissä Fiery Essential Driver -ohjelmassa.

Tehdasasetuksia voidaan muokata ja tallentaa ne mukautettuna esiasetuksena. Tehdasasetusta ei kuitenkaan voi muokata. Lisätietoja käytettävissä olevista tehdasasetuksista on kohdassa Fiery Essential Driver -esiasetukset.

• Mukautetut esiasetukset – Esiasetukset, joita voit mukauttaa ja lisätä esiasetusten luetteloon Fiery Essential Driver -ohjelmassa.

Mukautettuja esiasetuksia voidaan luoda olemassa olevista tehdasasetuksista. Lisätietoja mukautettujen esiasetusten luomisesta on kohdassa Esiasetuksen luominen kohteessa Fiery Essential Driver.