Fiery Driver Configurator

Dölj eller visa navigeringFöregåendeNästaDelaSkriv utPDF

Fiery Driver Configurator

Fiery Driver Configurator är ett fristående Windows-program som tillåter en administratör att skapa anpassade Fiery PS Drivers för Windows-klientdatorer.

Genom att spara konfigurationsfilen från Windows Fiery Driver Configuratoroch sedan använda den medföljande MacOS Fiery Driver Configurator, kan ett drivrutinspaket för MacOS-utskrift skapas.

Fiery Driver Configurator skapar en förenklad skrivardrivrutin, t.ex. för att uppfylla behoven för en speciell grupp eller affärsenhet i ett företag.

Administratören kan visa/dölja och låsa/låsa upp funktioner och ange standardinställningar för utskriftsalternativen.

När du skapar en anpassadFiery Driver för Windows kan du också skapa samma anpassade Fiery Driverför Mac OS.