Fiery Driver Configurator

Vis eller skjul navigasjonForrigeNesteDelSkriv utPDF

Fiery Driver Configurator

Fiery Driver Configuratorer et frittstående Windows-program som gjør det mulig for en administrator å opprette egendefinerte Fiery PS Drivers for Windows-klientdatamaskiner.

Ved å lagre konfigurasjonsfilen fra Windows Fiery Driver Configurator og deretter bruke den tilhørende macOSFiery Driver Configurator, kan en macOS-skriverdriverpakke opprettes.

Fiery Driver Configurator oppretter i hovedsak en forenklet skriverdriver, for eksempel for å dekke behovene til en bestemt gruppe eller forretningsenhet i et firma.

Administratoren kan vise/skjule og låse / låse opp funksjoner, og angi standardinnstillinger for utskriftsalternativene.

Når du oppretter en tilpasset Fiery Driver for Windows, kan du også opprette den samme tilpassede Fiery Driver for macOS.