Fiery Driver Configurator

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Fiery Driver Configurator

De Fiery Driver Configurator is een zelfstandige Windows-toepassing waarmee een beheerder aangepaste Fiery PS Drivers voor Windows-clientcomputers kan maken.

Door het configuratiebestand vanuit de Fiery Driver Configurator voor Windows op te slaan en vervolgens de Fiery Driver Configurator voor macOS te gebruiken, kunt u een printerstuurprogrammapakket voor macOS maken.

De Fiery Driver Configurator maakt in feite een vereenvoudigd printerstuurprogramma, bijvoorbeeld speciaal voor een bepaalde groep of businessunit van een bedrijf.

De administrator kan de opties voor weergeven/verbergen en vergrendelen/ontgrendelen gebruiken en standaardinstellingen voor de afdrukopties opgeven.

Wanneer u een aangepaste Fiery Driver voor Windows maakt, kunt u dezelfde aangepaste Fiery Driver ook voor macOS maken.