Fiery Driver Configurator

Näytä tai piilota navigointiEdellinen aiheSeuraava aiheJaaTulostaPDF

Fiery Driver Configurator

Fiery Driver Configurator on Windows-erillissovellus, jolla järjestelmänvalvoja voi luoda mukautettuja Fiery PS Drivers -ohjaimia Windows-asiakastietokoneisiin.

macOS-tulostinpaketin voi luoda tallentamalla asetustiedoston Windows Fiery Driver Configurator ohjelmasta ja käyttämällä sitten mukana toimitettua macOS Fiery Driver Configurator -ohjelmaa.

Fiery Driver Configurator luo yksinkertaistetun tulostinohjaimen esimerkiksi yrityksen tietyn ryhmän tai liiketoimintayksikön tarpeita varten.

Järjestelmänvalvoja voi näyttää tai piilottaa ominaisuuksia, lukita niitä tai poistaa niiden lukituksen sekä määrittää tulostuksen oletusasetuksia.

Kun luot mukautetun Fiery Driver -ohjaimen Windowsille, voit samalla luoda mukautetun Fiery Driver -ohjaimen myös macOS:lle.