Fiery Driver Configurator

Näytä tai piilota navigointiEdellinen aiheSeuraava aiheJaaTulostaPDF

Fiery Driver Configurator -sovelluksen asennus

Voit asentaa Fiery Driver Configurator -sovelluksen paikallisesti luodaksesi mukautettuja Fiery Drivers -ohjaimia Windows- tai Mac-asiakastietokoneisiin.

Fiery Driver Configurator -sovelluksen voi ladata EFI Support -tukisivustosta.

1. Valitse Support & Downloads (Tuki ja lataukset).
  2. Valitse Fiery-tuotteiden osasta Fiery Drivers and Utilities (Fiery-ohjaimet ja -apuohjelmat).
  3. Sinun on rekisteröidyttävä ennen kuin voit ladata järjestelmäohjelmiston päivityksen ja dokumentaation. Lähetä rekisteröitymistietosi napsauttamalla Submit (Lähetä).
  4. Napsauta Download Centerissä Application Software and Tools (Sovellusohjelmistot ja työkalut) -välilehteä.
  5. Valitse Select Software (Valitse ohjelmisto) -luettelosta ensin Fiery Driver (Fiery-ohjain) ja sitten Fiery Driver Configurator, valitse Select Version (Valitse versio) -luettelosta haluamasi versio ja napsauta Find (Etsi).
  6. Valitse Download (Lataa) tuetussa käyttöjärjestelmässä (Windows tai Mac).
  7. Hyväksy käyttöoikeussopimuksen ehdot napsauttamalla Accept (Hyväksy).
  8. Kaksoisnapsauta ladattua .exe (Windows) tai .dmg (Mac) -tiedostoa ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.