Fiery Driver Configurator

Skjul eller vis navigationForrige emneNæste emneDelUdskrivPDF

Fiery Driver Configurator

Fiery Driver Configurator er et enkeltstående Windows-program, der giver en administrator mulighed for at oprette brugerdefinerede Fiery PS Drivers til Windows-computere.

Ved at gemme konfigurationsfilen fra Windows Fiery Driver Configurator og derefter bruge den medfølgende MacOS Fiery Driver Configurator, kan der oprettes en pakke med MacOS-printerdrivere.

Fiery Driver Configurator opretter i princippet en forenklet printerdriver til f.eks. at opfylde behovene hos en bestemt gruppe eller forretningsenhed i en virksomhed.

Administrator kan vise/skjule og låse/oplåse funktioner og angive standardindstillinger for udskriftsfunktioner.

Når du opretter en brugerdefineret Fiery Driver til Windows, kan du også oprette den samme brugerdefinerede Fiery Driver til MacOS.