Een back-up van de Fiery-server-instellingen maken vanuit Command WorkStation

Vanuit Command WorkStation kunt u kiezen van welke Fiery-server-instellingen u een back-up wilt maken.

1. Maak verbinding met de gewenste Fiery-server en kies een van de volgende mogelijkheden:
    • Klik op Apparaatcentrum > Algemeen > Gereedschappen > Reservekopie maken en terugzetten.

• Selecteer Server > Reservekopie maken en terugzetten.

2. Klik op Reservekopie maken.
  3. Selecteer de items waarvan u een back-up wilt maken.
  4. Selecteer in het dialoogvenster dat wordt weergegeven een locatie om het bestand op te slaan en geef een naam voor het back-upbestand op.
  5. (Optioneel) Selecteer Datum toevoegen aan bestandsnaam.
  6. Klik op Volgende en klik vervolgens op Voltooien.