Werkruimte van Fiery Command WorkStation

In het hoofdvenster hebt u toegang tot veelgebruikte functies. U kunt de weergave van het hoofdvenster aanpassen door deelvensters en wachtrijen in of uit te klappen.

Het hoofdvenster van Fiery Command WorkStation bevat de volgende gebieden:

• Hoofdmenu’s: via deze menu’s hebt u toegang tot opdrachten (raadpleeg Opdrachten voor het beheren van taken in een wachtrij).

• Taakcentrum: hier kunt u taken die zijn verzonden naar de verbonden Fiery Server bekijken en beheren. Taakcentrum bevat afdruk- en verwerkingswachtrijen.

• Apparaatcentrum: hier kunt u de verbonden Fiery Server configureren en hebt u toegang tot diverse hulpmiddelen voor afdrukbeheer.

• Servers: hier kunt u verbinding maken en verbreken met Fiery Servers, en kunt u status- en foutberichten en verbruiksartikelen bekijken.

• Taakoverzicht: hier kunt u de pagina-inhoud (miniaturen) van een verwerkte taak bekijken. Vanuit het deelvenster Taakoverzicht kunt u Voorbeeld openen om informatie te bekijken over in de wachtrij geplaatste, niet-verwerkte taken, en taken met en zonder rastergegevens.