Command WorkStation

Command WorkStation is de beheerinterface voor afdruktaken van de Fiery Servers.

Met Command WorkStation kunt u verbinding maken met meerdere Fiery Servers en vervolgens taken vanaf één locatie beheren. De intuïtieve interface maakt complexe taken eenvoudig voor operators en beheerders, ongeacht het aantal of de soorten taken die u verwerkt.

Taakcentrum en Apparaatcentrum zijn geïntegreerde onderdelen van Command WorkStation die hulpmiddelen bevatten voor het zoeken van taken, bekijken van taakvoorbeelden, toewijzen van workflows, en beheren van digitale en offsetafdruktaken. Met de hulpmiddelen van Command WorkStation kunt u de volgende taken uitvoeren:

• Taken wijzigen en samenvoegen

• Informatie over taken en Fiery Servers weergeven

• Aangepaste afdrukopties weergeven, selecteren en wijzigen

• Aangepaste workflows weergeven en wijzigen

Er is een aantal optionele functies beschikbaar op Fiery Servers die alle zijn gedocumenteerd in dit Help-systeem. Optionele functies worden echter alleen weergegeven in Command WorkStation als ze door de verbonden Fiery Server worden ondersteund. Bijvoorbeeld, als de verbonden Fiery Server alleen afdrukken in zwart-wit ondersteunt, is afdrukken in kleur niet mogelijk.

U kunt de Fiery-systeemversie die op de server is geïnstalleerd bekijken op het tabblad Algemene info in Apparaatcentrum (raadpleeg Werkruimte van Command WorkStation).

Raadpleeg het onderdeel Hulpprogramma’s in het pakket met gebruikersdocumentatie voor meer informatie over de functies van Command WorkStation.

Fiery Central

Fiery Central-software integreert uw productiesystemen zodat bestaande of nieuwe kopieermachines/printers beter schaalbaar en productiever worden. Het combineert meerdere digitale Fiery Driven-printers en bepaalde andere kopieermachines/printers in één gecentraliseerd printproductiesysteem dat u kunt openen via Command WorkStation.