Help van Calibrator voor dichtheidsgekalibreerde printers

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Kalibratieworkflow

Wanneer u een Fiery server kalibreert, voert u de volgende opdrachten uit.

• Druk een kalibratiepagina af met vlakken van verschillende kleuren (of grijstinten voor zwart-witprinters) in een specifieke opmaak. U gebruikt deze pagina om de huidige uitvoer van de printer te meten.

De uitvoer van de printer verandert in tijd en gebruik. Meet voor de meest recente gegevens altijd een onlangs afgedrukte kalibratiepagina.

• Meet de kleurwaarden van de vlakken op de kalibratiepagina met behulp van een spectrofotometer.

• Pas de metingen toe.

De meetgegevens worden opgeslagen met de specifieke kalibratie-instelling. Wanneer u een opdracht afdrukt met de kalibratie-instelling, worden de meetgegevens gebruikt om de kalibratieaanpassing te berekenen die nodig is om de gewenste uitvoer (het kalibratiedoel) te produceren.