Help van Calibrator voor dichtheidsgekalibreerde printers

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

De kalibratie van de server bijwerken

Als u opnieuw wilt kalibreren, start u met de eerder opgeslagen kalibratiegegevens.

1. Selecteer een bestaande kalibratieset in de lijst.

Op basis van de kalibratie die u hebt geselecteerd, wordt de kleurmodus weergegeven. Als de kleurmodus niet wordt weergegeven, wordt deze niet ondersteund op de printer die u hebt gekalibreerd.

De weergegeven commentaren zijn wat is toegevoegd op het tijdstip dat de kalibratie is gemaakt.

2. Optioneel: Selecteer de pijl-omlaag op de knop Volgende en kies Metingen laden uit bestand zodat u de workflow voor afdrukken en meten kunt overslaan. Deze optie is gereserveerd voor ervaren gebruikers die al metingen hebben voor hun printer. Het wordt aangeraden altijd op uw werkelijke printer af te drukken en te meten.
  3. Klik op Volgende.