Welke versie van Configure gebruik ik?

Er zijn twee versies van Configure, die elk hun eigen helpsysteem hebben:

Fiery-systeemsoftware Locatie van Help
Op Java gebaseerde Configure FS100/100Pro of ouder

Als de Fiery-systeemsoftware FS100/100Pro of een oudere versie is, gebruikt de Fiery-server een oudere versie van Configure. Deze is gebaseerd op Java en wordt weergegeven in een applet.

Wanneer Java vereist is, wordt de Java-plug-in op de lokale computer gebruikt. Als Java niet is geïnstalleerd, wordt u gevraagd Java te installeren via de website.

Als u de Help voor deze versie van Configure wilt openen in WebTools, klikt u op het pictogram Help in het tabblad Configureren.

Op HTML gebaseerde Configure (v3.0 of hoger) FS150/150Pro of later

Als de Fiery-systeemsoftware FS150/150Pro of een latere versie is, gebruikt de Fiery-server de meest recente versie van Configure. Deze is gebaseerd op HTML en wordt weergegeven in een internetbrowser.

Als u de Help voor deze versie van Configure wilt openen, klikt u op het pictogram Help in Configure of gaat u naar help.efi.com.

U kunt als volgt bepalen welke versie van Configure de Fiery-server gebruikt:

1. Maak verbinding met de Fiery-server via Command WorkStation.
  2. Klik in Apparaatcentrum op Algemeen > Algemene info.
  3. Kijk welke versie van de systeemsoftware wordt vermeld naast Fiery-systeem.
  4. Navigeer op basis van de versie van de systeemsoftware naar de Help voor die versie van Configure (zie de tabel hierboven). Raadpleeg Configure openen voor meer informatie over het openen van Configure.