Contactgegevens opgeven

U kunt de contactgegevens opgeven van mensen die ondersteuning leveren voor de Fiery server en het afdrukapparaat.

1. Kies Fiery-server in Configure en kies vervolgens Contactgegevens Fiery-ondersteuning of Contactgegevens printerondersteuning.
  2. Typ de contactgegevens in de beschikbare velden.
    Opmerking: De contactgegevens die u hier invoert worden ook weergegeven in WebTools en in Apparaatcentrum in Command WorkStation.
  3. Sla de wijzigingen op.