Beheerders- en operatorwachtwoorden configureren

U kunt het standaardbeheerderswachtwoord en het standaardoperatorwachtwoord instellen. Het beheerderswachtwoord is standaard ingesteld op de Fiery server, maar het operatorwachtwoord is dat niet. Wijzig het beheerderswachtwoord om de Fiery server tegen ongeoorloofde wijzigingen te beschermen.

Opmerking: Houd goed bij welke wachtwoorden u instelt.

Raadpleeg het onderdeel Configuratie en instellingen in het pakket met gebruikersdocumentatie voor meer informatie over wachtwoorden.

1. Kies Beveiliging in Configure.
  2. Kies een van de volgende opties:
    • Beheerderswachtwoord
    • Operatorwachtwoord
  3. Voer een nieuw wachtwoord in en bevestig het.
  4. Sla de wijzigingen op.