Configure 3.2.85

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Taal- en landinstellingen configureren

Wanneer u een taal selecteert, worden landinstellingen (behalve tijd en datum) automatisch geconfigureerd op basis van de selectie. U kunt elke instelling desgewenst ook handmatig wijzigen.

1. Kies Fiery-server > Landinstellingen in Configure.
  2. Selecteer een taal bij Servertaal.
  3. Als u de landinstellingen afzonderlijk wilt wijzigen (bijvoorbeeld alleen de meeteenheden), wijzigt u de instellingen zoals gewenst.
  4. Sla de wijzigingen op.
    Opmerking: De Fiery server moet worden gereboot om de taalwijziging toe te passen.