Takenlogboek beheren

Het takenlogboek is een bestand dat op de Fiery server wordt opgeslagen. Het bevat een lijst van alle taken die door de Fiery server zijn verwerkt vanaf het tijdstip dat het takenlogboek voor het laatst is gewist of de software van de Fiery server opnieuw is geïnstalleerd.

Elke vermelding in het takenlogboek omvat de gebruikersnaam, documentnaam, afdruktijdstip en -datum, en aantal pagina’s.

1. Kies Fiery-server > Takenlogboekin Configure.
  2. Als u wilt configureren dat de Fiery server automatisch het takenlogboek exporteert via e-mail of SMB, selecteert u Automatisch exporteren van takenlogboek inschakelen.

Als u deze optie selecteert, geeft u de datum en tijd op waarop de export plaatsvindt. Het takenlogboek wordt geëxporteerd als CSV-bestand (door komma gescheiden waarden).

3. Als u wilt dat het takenlogboek automatisch wordt gewist nadat het is geëxporteerd, selecteert u Takenlogboek wissen na exporteren.
    Opmerking: Het takenlogboek wordt ook gewist als het exporteren mislukt. Selecteer deze optie niet als u het takenlogboek gebruikt als essentiële administratieve gegevens. In dat geval adviseren wij u ervoor te zorgen dat het takenlogboek juist wordt opgeslagen en het vervolgens te wissen van de Fiery server.
  4. Als u het takenlogboek wilt exporteren via SMB, selecteert u SMB en geeft u de vereiste informatie op. Klik op Valideren om er zeker van te zijn dat de SMB-gegevens juist zijn ingevoerd.