Web Services en IPP-afdrukken configureren

Als u Webservices inschakelt, kunnen de gebruikers WebTools gebruiken. TCP/IP moet zijn ingeschakeld op de Fiery server en op gebruikerscomputers. Op elke computer moet bovendien een webbrowser met Java geïnstalleerd zijn en elke computer moet een geldig IP-adres of een geldige DNS-hostnaam hebben.

Na het inschakelen van de Webservices kunt u Internet Printing Protocol (IPP) inschakelen. U kunt Webservices alleen inschakelen via de functie Instelling op de printer.

Raadpleeg Configuratie en instellingen voor informatie over browser- en computervereisten. Raadpleeg Afdrukken voor informatie over het instellen van gebruikerscomputers voor gebruik van IPP-afdrukken. Deze documenten maken deel uit van het pakket met gebruikersdocumentatie.

1. Selecteer Webservices inschakelen vanuit de functie Instelling op het bedieningspaneel van de printer.
    Opmerking: Raadpleeg het onderdeel Configuratie en instellingen in het pakket met gebruikersdocumentatie voor meer informatie.
  2. Klik in Configure op Taakverzending en selecteer IPP.
  3. Sla de wijzigingen op.