SNMP configureren

Als u SNMP inschakelt, is toegang op afstand tot Configure en andere functies van de Fiery server mogelijk.

1. Kies Netwerk > SNMP in Configure.
  2. Selecteer SNMP inschakelen.
  3. Als u de oorspronkelijke SNMP-instellingen van de Fiery server wilt herstellen, klikt u op de knop Herstellen.
    Opmerking: Als de SNMP-instellingen gewijzigd zijn sinds u de SNMP-pagina hebt geladen, moet u op Herstellen klikken voordat u wijzigingen aanbrengt.
  4. Kies in de lijst Beveiligingsniveau een van de volgende opties:
    • Minimaal: komt overeen met de functionaliteit in SNMP versie 1

• Normaal: biedt een hogere beveiliging voor SNMP versie 3

• Maximaal: het hoogste beveiligingsniveau voor SNMP versie 3

5. Voer de namen voor de Read Community en de Write Community in.
  6. Als u een gebruikersnaam wilt opgeven die geen authenticatie of encryptie met de SNMP-server vereist, typt u de naam in het veld Onbeveiligde gebruikersnaam.
  7. Als u een gebruikersnaam wilt opgeven die authenticatie of encryptie met de SNMP-server vereist, typt u de naam in het veld Beveiligde gebruikersnaam en geeft u de volgende informatie op.
    • Type gebruikersauthenticatie (MD5 of SHA)

• Wachtwoord gebruikersauthenticatie: het wachtwoord voor het lezen van MIB-waarden gebaseerd op de beveiligde gebruikersnaam.

• Type gebruikersprivacy: type versleuteling (DES of Geen)

• Wachtwoord Gebruikersprivacy

8. Sla de wijzigingen op.