Configure 3.2.85

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

IPSec (Internet Protocol Security) configureren

Als de computers van de gebruikers IPSec ondersteunen, kunt u de Fiery server instellen om versleutelde communicatie van gebruikers te ontvangen.

1. Kies Beveiliging > IPSec in Configure.
  2. Selecteer IPSec inschakelen.
  3. Als u de vooraf gedeelde sleutel wilt definiëren, typt u deze in het vak Vooraf gedeelde sleutel.

Als u de vooraf gedeelde sleutel definieert, moet alle inkomende communicatie die IPSec gebruikt deze sleutel bevatten.

4. Sla de wijzigingen op.
Gebruiksrechtovereenkomst