Configure 3.2.85

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

LDAP configureren

Als uw Fiery server deze optie ondersteunt, kunt u de Fiery server configureren om via het LDAP-protocol met bedrijfsinformatieservers van uw organisatie te communiceren. Fiery server heeft toegang tot lijsten van e-mailadressen voor bepaalde functies.

Opmerking: Het tijdsverschil tussen de LDAP-server en de systeemtijd van de Fiery server (Server > Algemeen > Datum en tijd) mag ten hoogste 5 minuten zijn.
  1. Kies Netwerk > LDAP in Configure.
  2. Schakel in het LDAP-configuratievenster het selectievakje LDAP inschakelen in.
  3. Typ de naam of het IP-adres van de LDAP-server.

Het IP-adres en de hostnaam van de LDAP-server moeten bij de DNS-server zijn geregistreerd.

4. Typ het poortnummer voor de communicatie met de LDAP-server.
  5. Voor het eisen van beveiligde communicatie selecteert u Beveiligde communicatie (SSL/TLS).

Fiery server bepaalt automatisch het communicatietype dat de LDAP-server ondersteunt en maakt op de juiste manier verbinding.

6. Als authenticatie is vereist, selecteert u Authenticatie vereist en geeft u het authenticatietype op.
  7. Typ de gebruikersnaam en het wachtwoord om verbinding te maken met de LDAP-server.
  8. Als u GSSAPI als authenticatietype hebt geselecteerd, typt u de domeinnaam van de LDAP-server in het veld Domein.
  9. Typ bij Zoekbasis de locatie waar de Fiery server de LDAP-server moet zoeken. Voor controle van de locatie van de zoekbasis klikt u op de knop Valideren onder aan het scherm.
  10. Typ in het veld Maximum aantal ingangen het maximale aantal ingangen dat de Fiery server van de LDAP-server aanvaardt.
  11. Geef in het veld Zoektime-out de maximale wachttijd op die de Fiery server aanvaardt om de communicatie met de LDAP-server tot stand te brengen.
  12. Sla de wijzigingen op.