Configure 3.2

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

HyperRIP-modus

HyperRIP optimaliseert prestaties voor afdruktaken door deze tegelijkertijd te verwerken. Deze functie is handig wanneer de afdruktaken gewoonlijk langer zijn dan een of twee pagina's.

• Als de taken gewoonlijk minder dan 10-20 pagina's zijn, selecteert u Meerdere taken om meerdere afdruktaken tegelijkertijd te verwerken.
  • Als de taken gewoonlijk langer zijn dan 10-20 pagina's, selecteert u Enkele taak om afzonderlijke taken in secties te verdelen die tegelijkertijd worden verwerkt.
Opmerking: De efficiëntste selectie is afhankelijk van het aantal en type van de taken die moeten worden verwerkt en afgedrukt. Voor maximale efficiëntie wordt aangeraden de uitvoersnelheden voor elke selectie tijdens een typische combinatie van verwerken en afdrukken te vergelijken.

Als u toegang wilt krijgen tot de HyperRIP-modus, kiest u Configure > RIP > HyperRIP-modus.