Configure 3.2

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Instellingen voor oorspronkelijke documenten configureren

Conversie van oorspronkelijke documenten maakt het mogelijk om Microsoft Office-bestanden (Word, PowerPoint en Excel) automatisch om te zetten en af te drukken.

Wanneer een gebruiker deze bestanden als e-mailbijlagen of met de functie USB-mediaserver naar de Fiery-server stuurt, stuurt de Fiery-server ze naar de PrintMe-server die ze naar PostScript-bestanden converteert. De bestanden worden vervolgens afgedrukt op de Fiery-server.

Opmerking: Niet elke Fiery-server ondersteunt deze optie.
  1. Kies Verwerken > Oorspronkelijke documenten in Configure.
  2. Selecteer Conversie van oorspronkelijke documenten met PrintMe inschakelen.

De verbinding met de PrintMe-server wordt geopend. Accepteer de licentieovereenkomst. U moet DNS inschakelen om deze optie te gebruiken.

3. Als u wilt dat een e-mail naar de beheerder wordt verzonden wanneer de licentie-updates van PrintMe wijzigen, selecteert u Licentie-updates verzenden naar e-mailadres van Fiery-beheerder.
  4. Sla de wijzigingen op.