Configure 3.2

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Gebruikers toevoegen aan bestaande groepen

U kunt bestaande gebruikers toevoegen aan een bestaande groep of nieuwe gebruikers maken en deze toevoegen aan de bestaande groep. U kunt gebruikers toevoegen aan zoveel groepen als u wilt.

Door een gebruikersaccount te maken, geeft u de gebruiker nog geen rechten. Daarvoor moet u de gebruiker toevoegen aan een groep.

Als u alle gebruikers toestaat zonder authenticatie af te drukken (door in Beveiliging > Afdrukrechten de optie Afdrukken toestaan voor in te stellen op Alle gebruikers), kan een gebruiker die niet tot een groep behoort wel afdrukken, maar heeft deze geen andere rechten.

1. Selecteer Gebruikersaccounts in Configure.
  2. Selecteer de groep waaraan u gebruikers wilt toevoegen.
  3. Klik op Gebruikers toewijzen.
  4. Wijs de gebruiker op een van de volgende manieren aan de gewenste groepen toe:
    • Als u een nieuwe gebruiker wilt maken en deze aan een groep wilt toevoegen, selecteert u Nieuwe gebruiker maken en toewijzen in de vervolgkeuzelijst, typt u de juiste informatie in het dialoogvenster Gebruiker maken en klikt u vervolgens op Opslaan.
    • Als u een bestaande gebruikersaccount wilt toewijzen aan een groep, selecteert u Toevoegen vanuit contactenlijst. Voer in het dialoogvenster Gebruikers toewijzen de accountnaam in onder Gebruikers van Fiery-contactenlijst en druk op Enter, of selecteer de account indien deze wordt vermeld en klik op Gebruikers toevoegen.
    • Als u een gebruiker wilt toewijzen vanuit de Globale adreslijst, selecteert u Toevoegen vanuit globale adreslijst. Als LDAP is geconfigureerd en ingeschakeld, bevat deze lijst namen uit de bedrijfsdatabase van uw organisatie. Als de knop LDAP-instellingen configureren wordt weergegeven, klikt u op de knop om de LDAP-instellingen voor Command WorkStation te configureren.
  5. Klik op Sluiten wanneer u klaar bent met het toevoegen van gebruikersaccounts aan groepen.