Configure 3.2

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

VDP-instellingen configureren

U kunt het aantal records opgeven dat vooraf moet worden geparseerd voor FreeForm-taken en de netwerklocaties (paden) voor objecten die door afdrukken met variabele gegevens (VDP) worden gebruikt.

1. Kies Verwerken > VDP in Configure.
  2. Als gebruikers inslag of dubbelzijdig afdrukken toepassen op een FreeForm 1-taak, selecteert u de lengte van de record:
    • Taak: hiermee definieert u de recordlengte als de volledige taak.

• FreeForm-master: hiermee definieert u de recordlengte als de lengte van de FreeForm-master.

3. Geef het aantal records op dat wordt onderzocht terwijl een VDP-taak in wachtrij wordt geplaatst.

Als u een getal typt, onderzoekt de Fiery-server dit aantal records als voorbeeld om te bepalen of de lengte van de records consistent is. As de records in de steekproef dezelfde lengte hebben, gaat de Fiery-server ervan uit dat alle records van de taak dezelfde lengte hebben.

Als de Fiery-server vaststelt dat bepaalde records een afwijkende lengte hebben (ongeacht of u Alle records of een steekproef kiest), onderzoekt de Fiery-server alle records wanneer het nodig is voor het verwerken of het inslaan. Als de Fiery-server tijdens het in de wachtrij plaatsen geen afwijkende lengte in de steekproefrecords vaststelt, maar later wel een volgende record met een afwijkende lengte vaststelt, wordt de gebruiker gevraagd om verdere actie.

4. Klik op Toevoegen om de netwerkpaden op te geven waar de Fiery-server zoekt naar algemene hulpbronnen.
  5. Typ de padnaam in het venster dat wordt weergegeven.

Gebruik bij het typen van de padnaam de notatie van een toegewezen station (bijvoorbeeld Z:\map) of een UNC (bijvoorbeeld \\computernaam\\map).

6. Als het pad zich bevindt op een computer die verificatie vereist, selecteert u Authenticatie via externe server en voert u vervolgens de juiste gebruikersnaam en het juiste wachtwoord in.
  7. Klik op OK.
  8. Klik op Toevoegen om meer paden toe te voegen en herhaal deze stappen.
  9. Sla de wijzigingen op.