Configure 3.2

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

APPE configureren

U kunt Adobe PDF Print Engine (APPE) inschakelen zodat de Fiery-server PDF-taken kan verwerken en weergeven zonder dat deze naar PostScript moeten worden geconverteerd.

1. Kies Verwerken > APPE in Configure.
  2. Selecteer Adobe PDF Print Engine (APPE) inschakelen.
  3. Als u wilt dat de optie Voorkeur voor Adobe PDF Print Engine in Taakeigenschappen standaard wordt geselecteerd voor alle PDF-taken, selecteert u Voorkeur voor Adobe PDF Print Engine als standaard gebruiken voor PDF-taken.
  4. Sla de wijzigingen op.

Nadat dit is ingeschakeld in Configure, is een selectievakje voor Voorkeur voor Adobe PDF Print Engine beschikbaar in Taakeigenschappen.

Raadpleeg het onderdeel Afdrukken in het pakket met gebruikersdocumentatie voor meer informatie over opties van de Fiery-server die worden weergegeven in Taakeigenschappen.