Configure 3.2

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Configure afsluiten

Bepaalde wijzigingen worden pas van kracht nadat u de Fiery-server hebt gereboot. Als opnieuw starten, rebooten of een andere actie is vereist om een instelling te wijzigen, wordt dit getoond in een bericht in de banner boven aan de pagina.

1. Breng de gewenste wijzigingen aan. Als u meerdere instellingen wijzigt die een reboot vereisen, kunt u wachten met rebooten totdat u alle instellingen hebt gewijzigd.
  2. Reboot de Fiery-server zodat de wijzigingen van kracht worden.