Configure 3.2

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Serverinstellingen weergeven, opslaan of afdrukken

Het tabblad Serverconfiguratie in Command WorkStation vermeldt de huidige instellingen van de Fiery-server.

Configuratie-instellingen van server weergeven

In het tabblad Serverconfiguratie kunt u instellingscategorieën van de Fiery-server bekijken of de instellingsopties wijzigen.

1. Maak vanuit Command WorkStation verbinding met de gewenste Fiery-server en klik op Apparaatcentrum > Algemeen > Serverconfiguratie.
  2. Kies een van de volgende mogelijkheden:
    • Klik op de snelkoppelingen aan de linkerzijde van de pagina om de instellingen voor een bepaalde categorie weer te geven.

• Klik op Configure rechtsonder in het venster om de huidige instellingsopties van de Fiery-server te wijzigen.

Serverconfiguratie opslaan als bestand

U kunt de serverconfiguratie opslaan als een bestand voor elke Fiery-server waarmee u verbinding maakt. Dit is vooral nuttig als u meerdere Fiery-servers beheert en alle wijzigingen in de instellingen van de Fiery-server wilt bijhouden.

1. Maak vanuit Command WorkStation verbinding met de gewenste Fiery-server.
  2. Klik op Apparaatcentrum > Algemeen > Serverconfiguratie.
  3. Klik op Opslaan als.
  4. Geef de bestandsnaam en -locatie op.
  5. Selecteer PDF of Tekst als bestandstype.
  6. Klik op Opslaan.

Serverconfiguratiepagina afdrukken

Als u klaar bent met de instelling, drukt u de serverconfiguratie af om de instellingen te controleren. Bewaar de afdruk in de buurt van de Fiery-server zodat u deze snel kunt raadplegen. Gebruikers hebben de informatie op deze pagina, zoals de huidige standaardinstellingen, nodig.

1. Maak in Command WorkStation verbinding met de gewenste Fiery-server en kies een van de volgende mogelijkheden:
    • Klik op Apparaatcentrum > Algemeen > Serverconfiguratie.

• Kies Server > Afdrukken > Serverconfiguratie.

2. Kies een van de volgende mogelijkheden:
    • Klik op Afdrukken, selecteer de printer waarnaar u de serverconfiguratiepagina wilt verzenden en klik vervolgens op Definiëren als u andere taakeigenschappen voor de afdruktaak wilt opgeven dan momenteel als standaard zijn ingesteld op de Fiery-server. Klik opnieuw op Afdrukken om de pagina af te drukken.

• Klik op Server > Afdrukken > Serverconfiguratie. Er wordt een serverconfiguratiepagina verzonden naar de printer waarmee u op dit moment verbinding hebt. De pagina wordt afgedrukt met het standaardpapierformaat en de opties van de Fiery-server.